Security Bag A4 Wit

Security-Bag-A4-voorkant
Security-Bag-A4
Security-Bag-A4-voorkant
Security-Bag-A4
Full Screen

De Security Bag A4 leveren wij alleen op aanvraag. Heeft u interesse, wilt u een sample ontvangen of heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Categorie:

Beschrijving

Naar wens aangepast
Uniek nummer/ QR / barcode
Kleuren zijn mogelijk
Uw logo gedrukt
Levering
Dit product is op voorraad.
Voor 14.00 uur besteld,
is morgen in huis.
Verpakking
Aantal: 500 stuks per doos
Gewicht: 8,1 kg
Doos: 50 x 30 x 11 cm
TOEPASSING

Deze niet-doorzichtige security bag (ook wel veiligheidsenveloppe) is een sterke enveloppe / zak ter voorkoming van fraude, diefstal, of mogelijke discussies met uw klant of leverancier. Na het openen van de security bag is het onmogelijk om deze opnieuw te sluiten zonder dat het duidelijk zichtbaar is dat de zak al geopend is geweest. De security bag is voorzien van een sluitingsstrip die eenvoudig eenmalig te sluiten is, en welke sporen nalaat (tekst VOID OPEN) als iemand hem open maakt.

De andere zijden van de security bag zijn voorzien van lasnaden, zodat het ook onmogelijk is om daar de zak te openen zonder sporen na te laten.

Het sterke materiaal waarvan de veiligheidsenveloppe gemaakt is zorgt ervoor dat de inhoud beschermd wordt. Tevens kunt u op het schrijfvlak schrijven, waardoor het mogelijk is om er zelf een boodschap op te schrijven. Iedere security bag is voorzien van een uniek nummer, wat handig is in uw administratie en eveneens fraude voorkomt. De security bag is voorzien van een ontvangststrook waarop tevens het unieke nummer is gedrukt. Deze ontvangststrook is ideaal voor uw administratie. Ook kunt u schrijven op de ontvangststrip in het schrijfvlak.

De veiligheidsenveloppen worden veelvuldig gebruikt voor het verzegeld verzenden van bijvoorbeeld mobiele telefoons, rijbewijzen, bankbiljetten, muntgeld, paspoorten, identiteitsbewijzen, gevonden voorwerpen, camera’s, vouchers, cadeaukaarten, waardebonnen, documenten, en nog veel meer andere waardevolle producten.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking. In ons assortiment beschikken we naast de Security Bag A4 over security bags van A3-formaat en security bags van A5-formaat. Onze complete collectie vindt u op deze pagina security bags.

EIGENSCHAPPEN Security Bag A4 Wit

Dit product beschikt over de volgende kenmerken.

Eenvoudig te sealen / verzegelen
Uniek genummerd
Unieke bedrukking mogelijk
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Materiaal: polypropyleen
Bedrukking: standaard met uniek nummer en uitleg hoe de sluiting werkt
Optioneel: bedrukking met uw logo, barcode of gewenste tekst
Dikte: 60 micron
Formaat: 270 mm x 400 mm + 30 mm + 30 mm ontvangststrook (geschikt voor A4 inhoud)
Kleur: wit met witte schrijfvlakken met strip
Over Hoefon

Hoefon Security Seals is een Nederlandse producent van verzegelingen, waaronder plastic verzegelingen en indicatieve verzegelingen. Ons complete assortiment vindt u op de pagina security seals. Veel producten kunnen we uit voorraad leveren en zijn daardoor direct leverbaar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het razendsnel ontwerpen en produceren van verzegelingen op maat.