Kabelzegels - Cable seals
standaard en op maat gemaakte cable seals voor iedere situatie

Hoefon Security Seals is een ervaren fabrikant van indicatieve, security and ISO 17712:2013-gecertificeerde high security cable seals. Onze kabelzegels kunnen worden gebruikt voor het verzegelen van onder meer containers, vrachtwagens en trailers. We ontwikkelen onze verzegelingen in Nederland en produceren deze in Bengbu, China. We zijn daardoor in staat hoogwaardige verzegelingen te leveren voor zeer concurrerende prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen.

De voordelen van Hoefon Security Seals

Wilt u online kabelzegels bestellen? Bij Hoefon profiteert u van de volgende voordelen.

Scherpe prijzen
Custom made oplossingen
Snelle levering

Standaard of op maat

In onze vestiging in Valkenswaard beschikken we over een grote voorraad standaard kabelzegels die direct leverbaar zijn. Bent u op zoek naar cable seals voor containers? Ook high security cable seals die voldoen aan ISO 17712:2013, en dus CTPAT compliant zijn, kunnen we uit voorraad leveren. Deze high security kabelzegels zijn daardoor geschikt voor onder meer internationaal containertransport.

De cable seals zijn eveneens leverbaar geprint met uw logo. De levertijd voor kabelzegels met eigen bedrukking bedraagt circa 3 tot 5 werkdagen.

Daarnaast hebben we eveneens ruime ervaring met het ontwikkelen van op maat gemaakte verzegelingen voor specifieke vraagstukken.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze kabelzegels of zoekt u een oplossing op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.

Toepassingen kabelverzegelingen


Onze kabelzegels worden in diverse industrie├źn gebruikt. Hieronder ziet u enkele van de sectoren waarin onze cable seals gebruikt worden.

Wat zijn kabelzegels?

Cable seals zijn een type verzegelingen. Kabelverzegelingen kunnen, in vergelijking met bijvoorbeeld containerzegels, veelzijdiger worden toegepast omdat de lengte van het vergrendelingsmechanisme variabel kan zijn. Kabelzegels kunnen worden onderverdeeld naar het materiaal van de behuizing, zoals op deze pagina, maar ook naar het vergrendelingsmechanisme en de aanpasbaarheid van de lengte van de kabel. Er zijn niet-verstelbare en verstelbare kabelverzegelingen, zoals aantrekkabelzegels. Daarnaast zijn er kabelverzegelingen voor eenmalig gebruik, maar er bestaan ook herbruikbare kabelzegels.

De meeste kabelzegels zijn geclassificeerd als security seals (“S”) of high security seals (“H”) volgens ISO 17712-normen. High security cable seals voldoen aan CTPAT-eisen en worden door de douane overal ter wereld geaccepteerd in de zeevaart. High security kabelzegels voegen, zoals de naam al aangeeft, ook een beveiligingslaag toe aan uw verzegelde lading. Alle ISO 17712-gecertificeerde kabelverzegelingen zijn genummerd op zowel de behuizing als de kop van de afdichting. Hierdoor wordt vervanging, en fraude, van beide delen te voorkomen.

Hoe gebruikt u kabelverzegelingen?

Het aanbrengen van een cable seal is eenvoudig.

  1. Steek de kabel door of rond het object dat u wilt afdichten, bijvoorbeeld een deurvergrendeling.
  2. Daarna steekt u het uiteinde van de kabel in het vergrendelingsmechanisme. Zorg ervoor dat de kabelafdichting correct is gesloten.

Hoe opent u een kabelzegel?

Nadat de kabel in de behuizing is vergrendeld, kan de kabel er door het interne vergrendelingsmechanisme niet worden uitgetrokken. Kabelzegels kunnen worden geopend met een draadknipper.

Hoefon Security Seals accepteert de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.