Security Bags

Hoefon Security Seals is graag uw ervaren leverancier van security bags en veiligheidsenveloppen. Na het openen van onze safety bags is het onmogelijk om deze opnieuw te sluiten zonder duidelijk zichtbaar bewijs. Onze security bags worden voorzien van een uniek nummer en optioneel van een opdruk naar wens.

Security bags kopen bij Hoefon Security Seals

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

In onze webshop vindt u beveiligde verzendenveloppen met formaat A3 en A5. De security bags zijn uniek genummerd en eenvoudig te verzegelen. Ook zijn we in staat de enveloppen te voorzien van een unieke bedrukking.

Na het openen van de gesloten safety bag is het onmogelijk om deze weer te sluiten zonder zichtbaar bewijs van opening. Met andere woorden, als iemand na het openen van enveloppe deze weer wil dichtmaken, dan is het altijd te zien dat de veiligheidsenveloppe al geopend is geweest. Hiermee voorkomt u fraude, diefstal of manipulatie van de inhoud van de security bag. De safety bags beschikken tevens over een ontvangststrook die handig is voor uw administratie.
Onze veiligheidsenveloppen worden veelal gebruikt voor het verzenden van waardevolle producten en vertrouwelijke documenten zoals bankbiljetten, muntgeld, contracten, camera’s, sieraden en gevonden voorwerpen.

Hoefon Security Seals is een gecertificeerde producent van diverse soorten verzegelingsproducten zoals containerzegels, kabelzegels, plastic verzegelingen en veiligheidstape. U vindt ons complete assortiment op onze pagina verzegelingen en security seals. Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.