High security seals
ISO 17712:2013-gecertificeerde bolt seals en kabelzegels

Hoefon Security Seals is een gecertificeerde producent van high security seals. De verzegelingen op deze pagina ISO 17712:2013-gecertificeerd en voldoen aan CTPAT-eisen. Hierdoor worden onze veiligheidszegels overal ter wereld door douanes geaccepteerd.

Waarom high security seals kopen bij Hoefon Security Seals

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

Toepassingen high security seals

Bolt seals voor zeecontainers

Zeecontainers

Bolt seals voor trailers

Trailercontainers

Wat is een high security seal?

High security seals, ook wel barrier seals genoemd, zijn seals die ISO 17712: 2013 klasse ‘H’ gecertificeerd zijn. High security seals zijn over het algemeen gemaakt van metaal en zijn ontworpen om een ​​toegangsbarrière te vormen en om mogelijke manipulatie zichtbaar te maken. Door hun hoge breeksterkte dienen ze als (extra) beveiligingslaag voor vracht tijdens transport. Gecertificeerde ISO 17712:2013 klasse ‘H’ veiligheidszegels worden door de douane over de hele wereld geaccepteerd en worden daarom vaak gebruikt voor internationale vracht. ISO 17712-conforme verzegelingen voldoen per definitie ook aan CTPAT-eisen.

High security seals kunnen niet met de hand worden verwijderd en er is speciaal gereedschap nodig, zoals een containerzegelschaar of staalkabelschaar om de verzegeling te verwijderen.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan onze blogpost Wat is ISO 17712 of het Engelstalige artikel What is ISO 17712?

Hoefon Security Seals is een ervaren fabrikant van verschillende soorten high security, security en indicatieve verzegelingen. We ontwerpen onze producten in Nederland en produceren ze in Bengbu, China. Op deze manier combineren we hoge kwaliteit met zeer scherpe prijzen.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.