Energiemeter- & watermeterzegels
Verzegelingen voor gasmeters, electriciteitsmeters en watermeters

Bent u op zoek naar een fabrikant van water-, eletriciteits- en gasmeter verzegelingen? Hoefon Security Seals is een expert producent van zowel indicatieve als security seals voor diverse energiemeters. Iedere poging van manipulatie leidt tot duidelijke zichtbaar bewijs van geknoei. We bieden een uitstekende kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen en we verzenden wereldwijd. We kunnen seals met uw logo leveren en zijn tevens in staat op maat gemaakte oplossingen te verzorgen.

Utility meter seals Hoefon

Seals for water-, gas-, en electriciteitsmeters

Iedere poging van manipulatie zal leiden tot duidelijk zichtbaar bewijs.

Een veel voorkomend probleem van veel standaard energiemeterzegels is dat ze vaak niet volledig fraudebestendig zijn. Na het breken van standaard indicatieve zegels kan het bewijs van inbreuk worden geëlimineerd, waarna er geen zichtbaar bewijs van geknoei is. Hoefon Security Seals biedt echter energie- en waterzegels met een innovatief en ingenieus ontwerp. Elke poging zal leiden tot een zichtbaar bewijs van manipulatie, dat niet kan worden geëlimineerd.

Verzegelingen voor gasmeter, watermeter en andere meters bestellen

Hoefon Security Seals is een toonaangevende producent van verzegelingen voor gasmeters, tags voor elektrische meters en andere meters voor nutsbedrijven. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Brainport Area Eindhoven in Nederland, bekend om zijn technologische industrie en innovatieve bedrijven. Onze ervaren ingenieurs ontwerpen hoogwaardige security seals voor verschillende algemene doeleinden en op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke vraag.

Wij produceren onze producten in Bengbu, China. Vanuit onze fabriek verzenden we onze verzegelingen wereldwijd. Op deze manier zijn we in staat hoge kwaliteit te bieden voor concurrerende prijzen. Wij kunnen indicatieve of (high) secrurity seals produceren met uw bedrijfslogo en ook genummerd. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naast verzegelingen voor watermeters en energiemeters produceren we ook onder meer bolt seals (containerzegels), kabelzegels, plastic verzegelingen en veiligheidstape. Ons complete assortiment vindt op onze pagina verzegelingen en security seals.