Sloten

Hoefon Security Seals is de officiële grossier van DoubleLock. Wij verkopen sloten voor containers, vrachtwagens en trailers. Onze sloten zijn van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en worden ook door verschillende verzekeringspartijen aangeraden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Slot voor trailers en vrachtwagens

Wij leveren sloten voor vrachtwagens, trailers en andere transport middelen. Onze trailer sloten zijn snel en makkelijk te bevestigen. De trailer sloten hebben een opvallende kleur en zijn op verschillende lengtes te bevestigen.

Containerslot Heavy van Hoefon Security Seals

Hoefon Security Seals biedt DoubleLock sloten voor verschillende type containers. Door de hoge kwaliteit worden onze sloten aanbevolen door verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Containersloten en trailersloten

Bent u op zoek naar een oplossing om uw vracht te beschermen met een container- of trailerslot? Hoefon Security Seals verkoopt Doublelock sloten wereldwijd. De sloten worden niet alleen aanbevolen door verschillende verzekeringsmaatschappijen, maar zijn ook zo ontworpen dat ze gebruiksvriendelijk zijn. DoubleLock sloten zijn eenvoudig aan te brengen, en kunnen in enkele seconden geïnstalleerd worden. De sloten zijn gepatenteerd en voldoen aan de eisen van SCM & ART.

Hoefon Security Seals verkoopt DoubleLock sloten wereldwijd. Wij ontwikkelen en verkopen ook high security containerzegels geschikt voor containers, vrachtwagens en trailers. Voor iedere methode van transportbeveiliging kunt u bij ons terecht. Door onze grote voorraad kunnen wij standaard producten bij bestellingen uit Nederland en België (voor 14:00) al de volgende werkdag bij u leveren. Als u op zoek bent naar een specifieke beveiligingsmethode, neem dan gerust contact met ons op.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.