Verzegelingen
Uw vertrouwde partner voor scherp geprijsde verzegelingen

Hoefon Security Seals is een Nederlandse fabrikant van indicatieve, security en high security zegels. We produceren een breed assortiment van security seals, waaronder metalen, plastic en containerverzegelingen. We bieden een hoge kwaliteit voor scherpe prijzen en we verzenden wereldwijd. Daarnaast zijn we dankzij onze uitgebreide ervaring met productengineering ook in staat om op maat gemaakte security seals te ontwerpen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Toepassingen security seals


Onze verzegelingen worden toegepast in diverse industrieën. Hieronder zijn enkele van de applicaties die onze security seals hebben. Onze veiligheidszegels hebben daarentegen meer toepassingen dan we hieronder kunnen opsommen. Hoefon Security Seals is daarnaast ook ervaren in het ontwikkelen van custom made security seals voor specifieke doeleinden. Neem gerust contact met ons voor meer informatie over onze custom tamper evident oplossingen.

Waarom een verzegeling kopen bij Hoefon Security Seals

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

Een standaard verzegeling of helemaal op maat

Hoefon Security Seals biedt een ruim assortiment standaard veiligheidszegels. Onze zegels ontwerpen we in Nederland en op onze locatie in Valkenswaard beschikken we over een ruime voorraad. Hierdoor zijn we in staat snel uw bestelling te leveren. Ons engineering team heeft eveneens ruime ervaring met het ontwerpen van custom security seals. We zijn in staat om binnen een week een verzegeling geheel op maat te maken en naar u op te sturen.

Zoekt u een oplossing voor een specifiek vraagstuk?

Ons engineering team heeft ruime ervaring met het ontwerpen van custom security seals. Neem gerust vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken. We staan u graag te woord.

Over onze veiligheidszegels

Wat is een verzegeling? Verzegelingen, of seals in het Engels, worden gebruikt om fraude en manipulatie van transportladingen te verhinderen. Een poging tot fraude leidt tot duidelijk, zichtbaar bewijs van manipulatie. Op deze manier weet de ontvanger van de zending of hiermee niet, of wel, geknoeid is.

De meeste verzekeringsmaatschappijen dekken een transport alleen onder de voorwaarde dat dit verzegeld is. Voor internationaal goederentransport is het vaak verplicht dat een lading verzegeld is met een high security seal.

De ISO 11712:2013-norm definieert 3 categorieën van veiligheidszegels op basis van breeksterkte van laag naar hoog:

• Indicative seals. Klasse “I”
• Security seals. Klasse “S”
• High security seals. Klasse “H”

Indicatieve seals

Deze zegels worden alleen, zoals de naam al vermoedt, als indicatie gebruikt. Deze zegels zijn niet heel sterk en relatief eenvoudig met de hand te verwijderen. Plastic seals zijn doorgaans indicatieve zegels.

Security Seals

Klasse “S” zegels hebben niet alleen als doel om manipulatie te voorkomen, maar ook ongewenste indringers te vertragen. Security Seals zijn niet met de hand te verwijderen. Cable seals en metal seals zijn vaak klasse “S” veiligheidszegels.

High Security Seals

Deze verzegelingen beschikken over de grootste breeksterkte en worden vaak gebruikt voor internationaal goederentransport. High security seals worden ook wel eens barrier seals of in het Nederlands barrière verzegelingen genoemd.

Deze veiligheidszegels zijn tevens CTPAT compliant. Deze Amerikaanse standaard geldt voor alle containers die geëxporteerd worden naar de Verenigde Staten. Met ander woorden als u een lading vervoert naar de V.S., dan moet deze verzegeld zijn met een klasse ‘H” security seal. Vaak is dit een containerzegel (bolt seal), maar we bieden eveneens diverse kabelzegels die CTPAT compliant zijn.

Hoefon Security Seals accepteert de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.