Douaneverzegelingen – Bedrijfsverzegelingen

Bedrijfsverzegelingen zijn veiligheidszegels van een bijzonder model die bedrijven met de juiste vergunning kunnen gebruiken voor het vervoer van goederen onder douaneverband. Dit soort zegels wordt ook wel douaneverzegelingen of douane zegels genoemd. U mag een douaneverzegeling dus alleen gebruiken als u daar een vergunning voor heeft. Indien gewenst kan Hoefon Security Seals u tijdens het proces van een vergunningsaanvraag bij de douane ondersteunen.

Waarom douane zegels bij Hoefon Security Seals

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

Aanvraag vergunning douaneverzegeling

Wilt u voor uw bedrijf een vergunning aanvragen bij de Nederlandse of Belgische Douane voor het gebruik van bedrijfsverzegelingen? Hoefon Security Seals kan u bij uw verzoek ondersteunen. We assisteren u bij iedere stap van uw aanvraag en leveren samples die u aan de belastingdienst voor keuring kunt indienen. Lees ook ons artikel over hoe u bedrijfsverzegelingen kunt aanvragen.

Hoefon Security Seals is een Nederlandse producent en leverancier van verzegelingen, zoals containerzegels, kabelzegels en plastic verzegelingen. Onze complete collectie vindt u op de pagina security seals. We ontwerpen onze producten in Nederland en produceren ze in Bengbu, China. Op deze manier combineren we hoge kwaliteit met zeer scherpe prijzen.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.