Analoge & digitale tachograaf verzegelingen

Hoefon Security Seals is een deskundige producent van beveiligingszegels voor zowel analoge als digitale tachografen. Onze veiligheidszegels voldoen aan het koninklijk besluit industrie- en landtransport R.D. 125/2017 en aan UNE 66102/2017. Iedere poging tot fraude of manipulatie zal duidelijk zichtbaar zijn.

De veiligste security seals voor tachografen

We bieden ook een complete afdichtingsset voor tachografen, inclusief een verzegeling voor de bewegingssensor (meterslotdetector), een veiligheidszegel voor installatieplaten (clipafdichting), een 7 mm dop voor verbindingen of instellingen K en ten slotte een spoel gegolfde draad. Deze set is de veiligste anti-sabotage-oplossing op de markt voor tachografen. Onze verzegelingen kunnen gebruikt worden voor zowel analoge als digitale tachografen. We kunnen tachograafzegels voorzien van uw bedrijfslogo en uniek nummer.

Hoefon Security Seals is een ervaren fabrikant van beveiligingszegels en gevestigd in Nederland. We bieden oplossingen van hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen en we verzenden wereldwijd. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over onze verzegelingen voor tachogafen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.