Containerzegels - Bolt Seals
ISO 17712:2013-gecertificeerde containerverzegelingen voor scherpe prijzen

Hoefon Security Seals is een gecertificeerde producent van containerzegels, ook wel bolt seals of container seals genoemd. We ontwerpen onze containerzegels in Nederland en produceren ze in onze fabriek in China. Op deze manier zijn we in staat bolt seals van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen aan te bieden. In ons assortiment vindt u verscheidene ISO 17712:2013-gecertificeerde containerzegels die ook voldoen aan CTPAT-eisen.

Waarom containerzegels kopen bij Hoefon Security Seals

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

Hoefon Security Seals produceert en levert al sinds 1986 containerzegels aan klanten wereldwijd. Onze container verzegelingen zijn high security seals die voldoen aan de ISO 17712:2013 normering en CTPAT-eisen. We bieden een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en staffelkorting voor grotere bestellingen. In onze bedrijfshal in Valkenswaard beschikken we over een ruime voorraad van standaard verzegelingen en deze zijn daarom direct leverbaar. Al onze containerzegels zijn standaard voorzien van een uniek oplopende nummering. Een eigen gravering naar wens is echter ook mogelijk.

Tevens kunt u containerzegels bestellen met uw (bedrijfs)logo. Ook deze verzegelingen voldoen aan de ISO 17712:2013 certificering en zijn daardoor geschikt voor wereldwijd transport.

Hoefon Security Seals is daarnaast gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van custom verzegelingen. Heeft u een oplossing op maat nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Naast containerzegels kunt u bij Hoefon Security Seals eveneens terecht voor onder meer kabelzegels (cable seals), plastic zegels en verzegelingstape.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.

Toepassingen container verzegelingen

Bolt seals voor zeecontainers
Zeecontainers
Bolt seals voor trailers
Trailercontainers

Wat zijn containerzegels?

Een containerzegel is een type verzegeling die geschikt is voor het verzegelen van containers voor internationaal transport. Deze zegel wordt ook wel een container verzegeling, bolt seal of barrier container seal genoemd.

Deze security seals bieden een bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot de container. Manipulatie of fraude aan het transport is daardoor direct zichtbaar. Container zegels bieden dankzij hun hoge breeksterkte bovendien extra veiligheid voor het transport.

De sterke zegels zijn vaak ISO 17712:2013-gecertificeerd waardoor ze geaccepteerd worden door douanes wereldwijd. ISO 17712:2013-gecertificeerde verzegelingen zijn type ‘H’ high security seals.

Container verzegelingen kunnen zonder behulp van gereedschap aangebracht worden voor het sealen van containers, bijvoorbeeld zeecontainers of trailercontainers. Voor het verwijderen van een containerzegel heeft u een containerzegelschaar (bolt seal cutter) nodig.