Verzegelingstape & veiligheidstape

Hoefon Security Seals is een wereldwijde leverancier van verzegelingstape en veiligheidstape, ook wel security seal tape genoemd. We bieden verzegelingsoplossingen voor onder meer enveloppen, dozen en trolleys. We zijn tevens in staat op maat gemaakte oplossingen te verzorgen voor uw specifieke vraag.

Waarom verzegelingstape kopen bij Hoefon Security Seals

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

Toepassingen security seal tape

Onze security packaging tape kent toepassingen in verschillende industrieën. In ons assortiment vindt u onder meer verzegelingslabels die een (verborgen) boodschap achterlaten op de verpakking. Hierdoor is elke vorm van fraude direct zichtbaar. Daarnaast leveren we eveneens antifraude labels die geen residu achterlaten, waardoor de verpakking onbeschadigd blijft. Hoefon Security Seals levert veiligheidstape aan onder andere de volgende sectoren.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Hoefon Security Seals. Uw vertrouwde partner voor verzegelingen

We zijn een Nederlandse leverancier met meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van verschillende soorten verzegelingen. Ons complete assortiment vindt u op de pagina verzegelingen en security seals. Hier vindt u onder meer containerzegels, kabelzegels en plastic verzegelingen.

Tevens hebben we expertise in het ontwerpen van op maat gemaakte verzegelingen. Heeft u voor uw vraagstuk een specifieke oplossing nodig? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden voor custom verzegelingen.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.