Plastic zegels

Hoefon Security Seals is uw ervaren Nederlandse fabrikant van kunststof zegels en plastic security seals. We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. We versturen de verzegelingen met uniek nummer en indien gewenst met uw logo. Eveneens hebben we ruime ervaring met het ontwerpen van custom plastic seals. Bekijk hieronder ons assortiment en lees wat wij voor u kunnen betekenen.

Plastic security seals kopen bij Hoefon

Scherpe prijzen
Snelle levering
Oplossingen op maat

Plastic verzegelingen en kunststof zegels geheel naar wens

Naast de kunststof veiligheidszegels op deze pagina zijn we ook in staat verzegelingen compleet naar wens voor u te ontwerpen. Wilt u een plastic aantrekverzegeling met een andere lengte en kleur? Zoekt u een compleet op maat gemaakte oplossing voor uw specifieke vraagstuk. Dit is allemaal mogelijk bij Hoefon Secuity Seals! Ons ervaren designteam luistert goed naar uw wensen en verzorgen een passend ontwerp.

Wilt u meer informatie?

Heeft u interesse in onze plastic verzegelingen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Hoefon Security Seals is een Nederlandse producent van diverse verzegelingen, zoals containerzegels, kabelzegels en verzegelingstape. Het complete assortiment vindt u op de pagina verzegelingen. We ontwerpen onze security seals op ons hoofdkantoor in Valkenswaard en produceren een groot deel van de verzegelingen in Bengbu China. Op deze manier zijn we in staat een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs te bieden.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.