Zegels voor tankvrachtwagens

Hoefon Security Seals is fabrikant van tank transport en tank cleaning verzegelingen die voldoen aan de regelementen van de FDA. Wij kunnen deze zegels leveren met standaardbedrukking of uw bedrijfslogo en unieke nummering. Tevens kunnen wij op maat gemaakte producten leveren. Neem gerust contact op indien u meer informatie wilt ontvangen.

Waarom zou u voor Hoefon Security Seals kiezen?

Hoefon heeft de beschikking over een R&D team in Valkenswaard (NL). We zijn gevestigd in de Brainport regio, bekend van de vele technische industrie. Wij produceren onze verzegelingen in Bengbu, China en verschepen deze wereldwijd. Op deze manier kunnen we kwaliteitsproducten leveren tegen concurrerende prijzen. Ons doel is om iedere klant de perfecte oplossing te leveren. Doordat wij een grote voorraad hebben en de machines voor personalisering aanwezig zijn in Nederland kunnen wij snel anticiperen op uw behoefte.

Bent u op zoek naar verzegelingen voor tank transport of tank cleaning? Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

We accepteren de volgende betaalmethoden: iDEAL, Credit card, Bancontact, KBC/CBC, SOFORT Banking.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verzegelingen voor trankvrachtwagens